Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/303214
Title: Формирование конкурентных преимуществ предприятиями пищевой промышленности в контексте экономической безопасности
Other Titles: Formation of competitive advantages by food industry enterprises in the context of economic security / M. V. Solodukha
Authors: Солодуха, М. В.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки
ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Пищевая промышленность
Issue Date: 2023
Publisher: Минск : БГУ
Citation: Тенденции экономического развития в XXI веке : материалы V Междунар. науч.-практ. конф., Минск, 1 марта 2023 г. В. 2 ч. Ч. 2 / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: А. А. Королёва (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2023. – С. 371-374.
Abstract: В статье рассматриваются особенности формирования конкурентных преимуществ в организациях пищевой промышленности с учетом отраслевой специфики внутреннего рынка и мировых тенденций развития в контексте обеспечения экономической безопасности
Abstract (in another language): The article discusses the features of the formation of competitive advantages in food industry organizations, taking into account the industry specifics of the domestic market and global development trends in the context of ensuring economic security
Description: Раздел 6. Обеспечение экономической безопасности в современных условиях
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/303214
ISBN: 978-985-881-468-7
978-985-881-469-4 (ч. 2)
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2023. Тенденции экономического развития в XXI веке

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
371-374.pdf213,43 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.