Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/297025
Title: | Рациональное и здоровое питание – физиологические и практические аспекты |
Other Titles: | Rational and healthy nutrition - physiological and practical aspects |
Authors: | Милькаманович, В.К. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Психология |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Минск : Редакция журнала "Здравоохранение" Медицинские знания |
Citation: | Милькаманович, В. К. Рациональное и здоровое питание – физиологические и практические аспекты / В.К. Милькаманович // Медицинские знания. – 2022. – № 5. – С.12-20. |
Abstract: | Питание является одним из ведущих факторов внешней среды, который постоянно целенаправленно и разнообразно формирует здоровье человека. |
Abstract (in another language): | Nutrition is one of the leading factors external environment, which constantly purposefully and diversely forms human health |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/297025 |
Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: | Статьи факультета философии и социальных наук |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
125_Милькаманович, В. К. Рациональное и здоровое питание – физиологические и практические аспекты.pdf | 253,75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.