Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/297025
Title: Рациональное и здоровое питание – физиологические и практические аспекты
Other Titles: Rational and healthy nutrition - physiological and practical aspects
Authors: Милькаманович, В.К.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Психология
Issue Date: 2022
Publisher: Минск : Редакция журнала "Здравоохранение" Медицинские знания
Citation: Милькаманович, В. К. Рациональное и здоровое питание – физиологические и практические аспекты / В.К. Милькаманович // Медицинские знания. – 2022. – № 5. – С.12-20.
Abstract: Питание является одним из ведущих факторов внешней среды, который постоянно целенаправленно и разнообразно формирует здоровье человека.
Abstract (in another language): Nutrition is one of the leading factors external environment, which constantly purposefully and diversely forms human health
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/297025
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:Статьи факультета философии и социальных наук

Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.