Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/291576
Title: Коммуникативно-прагматические особенности обучения трансляции безэквивалентных языковых номинаций в контекст иноязычных лакун (на примере французских национальных блюд)
Other Titles: Communicative and pragmatic peculiarities of teaching to translate non-equivalent language nominations within the context of foreign language (based on names of French national cuisine) / V. Tuchynski
Authors: Тучинский, А. В.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Народное образование. Педагогика
ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Языкознание
Issue Date: 2022
Publisher: Минск : РИВШ
Citation: Исторические и психолого-педагогические науки : сб. науч. статей. – Минск : РИВШ, 2022. – 214-221. – (Научные труды Республиканского института высшей школы; Вып. 22, ч. 4 : Педагогические науки).
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/291576
ISSN: 2077-4885
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:Выпуск 22. Часть 4 : Педагогические науки. – 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тучинский_НТ-22_Пед_Ч. 4-214-221.pdf237,42 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.