Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/291576| Title: | Коммуникативно-прагматические особенности обучения трансляции безэквивалентных языковых номинаций в контекст иноязычных лакун (на примере французских национальных блюд) |
| Other Titles: | Communicative and pragmatic peculiarities of teaching to translate non-equivalent language nominations within the context of foreign language (based on names of French national cuisine) / V. Tuchynski |
| Authors: | Тучинский, А. В. |
| Keywords: | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Народное образование. Педагогика ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Языкознание |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | Минск : РИВШ |
| Citation: | Исторические и психолого-педагогические науки : сб. науч. статей. – Минск : РИВШ, 2022. – 214-221. – (Научные труды Республиканского института высшей школы; Вып. 22, ч. 4 : Педагогические науки). |
| URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/291576 |
| ISSN: | 2077-4885 |
| Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
| Appears in Collections: | Выпуск 22. Часть 4 : Педагогические науки. – 2022 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Тучинский_НТ-22_Пед_Ч. 4-214-221.pdf | 237,42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

