Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/284465
Title: Перспективы и тенденции развития франчайзинга в Республике Беларусь
Other Titles: Prospects and trends of franchising development in the Republic of Belarus / I. Kopelevich
Authors: Копелевич, И. И.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки
Issue Date: 2022
Publisher: Минск : Институт бизнеса БГУ
Citation: Бизнес. Образование. Экономика : Междунар. науч.-практ. конф., Минск, 7–8 апр. 2022 г. : сб. ст. / редкол.: В. В. Манкевич [и др.]. – Минск : Институт бизнеса БГУ, 2022. – С. 40-43.
Abstract: В статье раскрываются особенности франчайзинга в сфере общественного питания, рассмотрена динамика развития сферы общественного питания за период 2015–2020 гг. Проанализированы основные тенденция развития франчайзинга в сфере общественного питания в Республике Беларусь, определены особенности указанной сферы в период пандемии
Abstract (in another language): The article reveals the features of franchising in the field of public catering, examines the dynamics of the development of the public catering sector for the period 2015–2020. The main trends in the development of franchising in the field of public catering in the Republic of Belarus are analyzed, the features of this sphere during the pandemic are determined
Description: 1. Состояние и перспективы развития бизнес-процессов в условиях цифровизации
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/284465
ISBN: 978-985-7214-58-7
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2022. Бизнес. Образование. Экономика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
40-43.pdf471,81 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.