Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/262854
Title: ВАРИАБЕЛЬНОСТЬ СЕРДЕЧНОГО РИТМА ПРИ ВКУСОВОЙ РЕЦЕПЦИИ НУТРИЕНТОВ ЛИПИДНОЙ И УГЛЕВОДНОЙ ПРИРОДЫ: аннотация дипломной работы/ Орловская Яна Анатольевна; биологический факультет ,кафедра физиологии человека и животных, научный руководитель Чумак А.Г.
Authors: ОРЛОВСКАЯ, Яна Анатольевна
Keywords: ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Биология
Issue Date: 10-Jun-2021
Publisher: биологический факультет, кафедра ФЧЖ
Abstract (in another language): Zweck der Arbeit – Analyse der Variabilität der menschlichen Herzfrequenz bei ausreichender Reizung des Geschmacksanalysators mit Lebensmitteln mit Kohlenhydrat- und Lipidkomponenten.
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/262854
Appears in Collections:Биология (по направлениям). 2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Орловская.pdf113,42 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.