Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/251652
Title: Характеристика молочнокислых микроорганизмов перспективных для использования в пищевой промышленности
Authors: Баскир, А.Л.
Гапонова, И.И.
Макаревич, О.В.
Щетко, В.А.
Романова, Л.В.
Keywords: ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Биология
Issue Date: Nov-2019
Publisher: Экоперспектива
Citation: Биотехнологии микроорганизмов : материалы Международной научно-практической конференции, Минск, Беларусь, 27-29 ноября 2019 г. / Белорус. гос. ун-т. - Минск: Экоперспектива , 2019 - С. 32-35
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/251652
ISBN: 978-985-469-723-9
Appears in Collections:2019. Биотехнологии микроорганизмов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BSU_proceedings_2019-33-36.pdf614,96 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.