Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/251652
Title: | Характеристика молочнокислых микроорганизмов перспективных для использования в пищевой промышленности |
Authors: | Баскир, А.Л. Гапонова, И.И. Макаревич, О.В. Щетко, В.А. Романова, Л.В. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Биология |
Issue Date: | Nov-2019 |
Publisher: | Экоперспектива |
Citation: | Биотехнологии микроорганизмов : материалы Международной научно-практической конференции, Минск, Беларусь, 27-29 ноября 2019 г. / Белорус. гос. ун-т. - Минск: Экоперспектива , 2019 - С. 32-35 |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/251652 |
ISBN: | 978-985-469-723-9 |
Appears in Collections: | 2019. Биотехнологии микроорганизмов |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
BSU_proceedings_2019-33-36.pdf | 614,96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.