Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/241423
Title: Взгляд из XXI в.: культура питания средневековой Европы
Authors: Смирнова, Е. Д.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::История. Исторические науки
Issue Date: 2019
Publisher: Мінск : БДУ
Citation: Лістападаўскія сустрэчы – XIII : матэрыялы міжнар. навук. выкладчыц.-студэнц. канф. у гонар акад. М. М. Нікольскага і У. М. Перцава, Мінск, 14–15 лістап. 2019 г. / Беларус. дзярж. ун-т ; рэдкал.: В. А. Фядосік (адк. рэд.) [і інш.]. – Мінск : БДУ, 2019. – С. 91-94.
Abstract: Выявлены основные продукты питания средневековой Европы (X – XV вв.), рассмотрены модели питания отдельных сословий. Показано, что социальные различия выражались не только в количественном, сколько в качественном потреблении пищи.
Abstract (in another language): Here is revealed the main foodstuff of medieval Europe (X–XV cent.) and considered the models of nutrition of the separate estates. It is shown that the social differences appeared not so much in quantitative as in qualitative food consumption.
Description: Европа в Средние века и раннее Новое время
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/241423
ISBN: 978-985-566-866-5
Appears in Collections:Выпуск 13. – 2019. – 190 с.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
91-94.pdf254,95 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.