Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/224972
Title: | Определение амино- и жирно-кислотного состава продуктов растительного происхождения методом ВЭЖХ и ГХ / Аннотация к дипломной работе/ БГУ/ Химический факультет/ Кафедра аналитической химии/ научн. рук. д.х.н. Юркова И.Л. |
Authors: | Дробышевская, София Геннадьевна |
Keywords: | ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Химия |
Issue Date: | Jun-2019 |
Abstract: | Дипломная работа состоит из 64 страниц, содержит 13 рисунков, 22 таблиц и одно приложение. Объект исследования – 34 образца растительного происхождения (семена, крупы, орехи, маслины, кокос, бобовая и зерновая культура). Целью дипломной работы является определение амино- и жирно-кислотного состава продуктов растительного происхождения методом ВЭЖХ и ГЖХ. |
Abstract (in another language): | The thesis consists of 64 pages, contains 13 figures, 22 tables and one annex. The object of study — 34 samples of plant origin (seeds, cereals, nuts, olives, coconut, legumes and grains). The aim of the thesis is to determine the amino and fatty acid composition of plant products by HPLC and GC. In the work amino acid composition in legume culture (white beans, peas, soybeans, chickpeas, lentils, mung) was established by HPLC. |
URI: | http://elib.bsu.by/handle/123456789/224972 |
Appears in Collections: | Химия (научно-производственная деятельность). 2019 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Drodyshevskaya.pdf | 102,79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.