Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/224972
Title: Определение амино- и жирно-кислотного состава продуктов растительного происхождения методом ВЭЖХ и ГХ / Аннотация к дипломной работе/ БГУ/ Химический факультет/ Кафедра аналитической химии/ научн. рук. д.х.н. Юркова И.Л.
Authors: Дробышевская, София Геннадьевна
Keywords: ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Химия
Issue Date: Jun-2019
Abstract: Дипломная работа состоит из 64 страниц, содержит 13 рисунков, 22 таблиц и одно приложение. Объект исследования – 34 образца растительного происхождения (семена, крупы, орехи, маслины, кокос, бобовая и зерновая культура). Целью дипломной работы является определение амино- и жирно-кислотного состава продуктов растительного происхождения методом ВЭЖХ и ГЖХ.
Abstract (in another language): The thesis consists of 64 pages, contains 13 figures, 22 tables and one annex. The object of study — 34 samples of plant origin (seeds, cereals, nuts, olives, coconut, legumes and grains). The aim of the thesis is to determine the amino and fatty acid composition of plant products by HPLC and GC. In the work amino acid composition in legume culture (white beans, peas, soybeans, chickpeas, lentils, mung) was established by HPLC.
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/224972
Appears in Collections:Химия (научно-производственная деятельность). 2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Drodyshevskaya.pdf102,79 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.