Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/224519
Title: Совершенствование процессов переработки вторичного молочного сырья для детского питания
Authors: Синкевич, А. Г.
Пашкова, Е. С.
Issue Date: 2013
Publisher: Минск : Изд. центр БГУ
Citation: Сборник научных работ студентов Республики Беларусь «НИРС 2012» / редкол.: А. И. Жук (пред.) [и др.] – Минск : Изд. центр БГУ, 2013. – С. 280-281.
Abstract: In most countries as well as in Belarus a so-called «Western» food style has spread in the structure of men’s nutrition A consumer tries to minimize the cooking process at home eating much more products manufactured by processing industries
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/224519
ISBN: 978-985-553-139-6
Appears in Collections:Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2012"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
280-281.pdf348,6 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.