Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/152240
Title: | ИЗУЧЕНИЕ ВЛИЯНИЯ ЭФИРНОГО МАСЛА ЛАВАНДЫ ОБЫКНОВЕННОЙ НА ИНТЕНСИВНОСТЬ ПОЛ В ПЕЧЕНИ КРЫС НА МОДЕЛИ ЭКСПЕРИМЕНТАЛЬНОЙ ОВАРИОЭКТОМИИ: аннотация к дипломной работе/ Екатерина Александровна Шайтор; БГУ; биологический факультет; кафедра биохимии; научный руководитель Новиков Дмитрий Алексеевич |
Authors: | Шайтор, Екатерина Александровна |
Issue Date: | 2016 |
URI: | http://elib.bsu.by/handle/123456789/152240 |
Appears in Collections: | Биохимия. 2016 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Shaytor.doc | 32,5 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.