Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/49987
Title: | Разработка технологии кисломолочного продукта с зерновой добавкой |
Authors: | Загдай, Н. К. Авсянкина, М. М. Шуляк, Т. Л. Коротченко, Н. Ф. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Легкая промышленность |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Минск : Изд.центр БГУ |
Citation: | Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2011". - Минск, 2012. - С. 128 |
Abstract: | The production technology new пробиотического a sour-milk product with a gramineous additive is developed. De- signs of technical standard legal certificates (technical specifications, the technological instruction, formulas) on the new combined sour-milk product are developed. |
URI: | http://elib.bsu.by/handle/123456789/49987 |
Appears in Collections: | Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2011" |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.