Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/49987
Title: Разработка технологии кисломолочного продукта с зерновой добавкой
Authors: Загдай, Н. К.
Авсянкина, М. М.
Шуляк, Т. Л.
Коротченко, Н. Ф.
Keywords: ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Легкая промышленность
Issue Date: 2012
Publisher: Минск : Изд.центр БГУ
Citation: Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2011". - Минск, 2012. - С. 128
Abstract: The production technology new пробиотического a sour-milk product with a gramineous additive is developed. De- signs of technical standard legal certificates (technical specifications, the technological instruction, formulas) on the new combined sour-milk product are developed.
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/49987
Appears in Collections:Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2011"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
128.pdf308,28 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.