Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/331976
Title: Оценка содержания белка методом Кьельдаля в сырах для специального питания: аннотация к дипломной работе/ В.А.Улога, БГУ, Химический факультет, Кафедра физической химии и электрохимии, научн. рук.: к.х.н. Е.Н.Степурко
Authors: Улога, Владислава Александровна
Keywords: ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Химия
Issue Date: 19-Jun-2025
Abstract: Целью данной работы является подтверждение на основе полученных экспериментальных данных возможности расширения области применения методики определения общего белка в продуктах питания методом Кьльдаля для анализа сыров для специального питания.
Abstract (in another language): The purpose of this work is to confirm the possibility of expanding the scope of application of the method for determining total protein in food products by the Kjeldahl method for the analysis of cheeses for special nutrition based on the experimental data obtained.
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/331976
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:Химия (научно-производственная деятельность). 2025

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Реферат_Улога.pdf495,89 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.