Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/321827
Title: | Симбиоз традиционных методов и современных практик с использованием искусственного интеллекта в разработке сайта СМИ |
Other Titles: | Symbiosis of traditional methods and modern practices using artificial intelligence in the development of a media website / D. A. Mirimanov, A. A. Andryushina |
Authors: | Мириманов, Д. А. Андрюшина, А. А. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Массовая коммуникация. Журналистика. Средства массовой информации ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Кибернетика |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Мінск : БДУ |
Citation: | Журналістыка – 2024: стан, праблемы і перспектывы : матэрыялы 26-й Міжнар. навук.-практ. канф., прысвеч. 80-годдзю фак. журналістыкі Беларус. дзярж. ун-та, Мінск, 14–15 лістап. 2024 г. / Беларус. дзярж. ун-т ; рэдкал.: а. в. Бяляеў (гал. рэд.) [i iнш.]. – Мінск : БДУ, 2024. – С. 215-219. |
Abstract: | В данной статье мы рассмотрим особенности и преимущества применения современных практик с использованием искусственного интеллекта в совокупности с традиционными методами в процессе разработки веб-сайта СМИ, на фоне достаточно стабильного тренда востребованности данного источника информации |
Abstract (in another language): | In this article we will look at the features and advantages of using modern practices using artificial intelligence in conjunction with traditional methods in the process of developing a media website, against the backdrop of a fairly stable trend in the demand for this source of information |
Description: | Раздзел ІІ. Журналістыка ва ўмовах лічбавізацыі медыяпрасторы |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/321827 |
ISBN: | 978-985-881-676-6 |
Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: | 2024. Журналістыка – 2024: стан, праблемы і перспектывы |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
215-219.pdf | 336,12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.