Please use this identifier to cite or link to this item:
                
     
    https://elib.bsu.by/handle/123456789/319198| Title: | Продолжительность развития дафний при разных пищевых условиях | 
| Authors: | Крючкова, Н. М. Рыбак, В. Х.  | 
| Keywords: | ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Биология | 
| Issue Date: | 1980 | 
| Publisher: | Минск : Издательство БГУ имени В. И. Ленина | 
| Citation: | Вестник Белорусского государственного университета имени В. И. Ленина. Сер. 2, Химия. Биология. География. – 1980. – № 1. – С. 44-47. | 
| URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/319198 | 
| ISSN: | 0372-5340 | 
| Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess | 
| Appears in Collections: | 1980, №1 (февраль) | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

