Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/318089
Title: Определение бактериоскопических показателей и органолептических свойств заквасок прямого внесения : аннотация к дипломной работе / Анна Григорьевна Пешко; МГЭИ им. А. Д. Сахарова БГУ, Факультет экологической медицины, Кафедра общей биологии и генетики; науч. рук. Т. С. Пицко
Authors: Пешко, Анна Григорьевна
Keywords: ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Биотехнология
Issue Date: Sep-2024
Publisher: МГЭУ им. А. Д. Сахарова БГУ
Abstract: Цель работы: Определение бактериоскопических показателей и органолептических свойств кисломолочных продуктов, приготовленных из сухих заквасок прямого внесения.
Abstract (in another language): The purpose of the work: To determine the bacterioscopic parameters and organoleptic properties of fermented milk products prepared from dry starter cultures of direct application.
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/318089
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Аннатация_Пешко А. Г..pdf183,25 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.