Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/318089
Title: | Определение бактериоскопических показателей и органолептических свойств заквасок прямого внесения : аннотация к дипломной работе / Анна Григорьевна Пешко; МГЭИ им. А. Д. Сахарова БГУ, Факультет экологической медицины, Кафедра общей биологии и генетики; науч. рук. Т. С. Пицко |
Authors: | Пешко, Анна Григорьевна |
Keywords: | ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Биотехнология |
Issue Date: | Sep-2024 |
Publisher: | МГЭУ им. А. Д. Сахарова БГУ |
Abstract: | Цель работы: Определение бактериоскопических показателей и органолептических свойств кисломолочных продуктов, приготовленных из сухих заквасок прямого внесения. |
Abstract (in another language): | The purpose of the work: To determine the bacterioscopic parameters and organoleptic properties of fermented milk products prepared from dry starter cultures of direct application. |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/318089 |
Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: | 2024 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Аннатация_Пешко А. Г..pdf | 183,25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.