Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/318087| Title: | Сравнительная характеристика физико-химических показателей сухих заквасок для йогурта : аннотация к дипломной работе / София Руслановна Петренко; МГЭИ им. А. Д. Сахарова БГУ, Факультет экологической медицины, Кафедра общей биологии и генетики; науч. рук. Пицко Т. С. |
| Authors: | Петренко, София Руслановна |
| Keywords: | ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Биотехнология |
| Issue Date: | Sep-2024 |
| Publisher: | МГЭУ им. А. Д. Сахарова БГУ |
| Abstract: | Цель работы: провести сравнительную характеристику физико-химических показателей йогурта, приготовленного из сухих заквасок разных торговых марок. |
| Abstract (in another language): | Purpose of the work: to conduct a comparative characterization of the physical and chemical parameters of yogurt prepared from dry starter cultures of different brands. |
| URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/318087 |
| Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
| Appears in Collections: | 2024 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Аннатация_Петренко С. Р..pdf | 300,12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

