Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/301845
Title: | «Пищевые» фразеологизмы в различных языках |
Other Titles: | Food idioms in different languages / Y.Y. Kuzmich, N.V. Ushakova |
Authors: | Кузьмич, Я. Я. Ушакова, Н. В. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Языкознание ЭБ БГУ::ГРАМАДСКІЯ НАВУКІ::Мовазнаўства ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Культура. Культурология |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Минск : БГУ |
Citation: | Лингвистика, лингводидактика, лингвокультурология: актуальные вопросы и перспективы развития : материалы VII Междунар. науч.-практ. конф., Минск, 16–17 марта 2023 г. / Белорус. гос. ун-т ; науч. ред. А. О. Долгова ; редкол.: О. А. Воробьева (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2023. – С. 323-326. |
Abstract: | В данной работе авторы пытаются выявить наиболее часть используемые продукты в «пищевых» фразеологизмах в английском, русском и белорусском языках, а также сравнить отличия и зависимость фразеологических оборотов от культуры страны |
Abstract (in another language): | In this work the authors try to identify the most commonly used products in «food» idioms in the English, Russian and Belarusian languages, as well as to compare the differences and dependence of phraseological units depending on the culture of the country |
Description: | Раздел 5. Первые шаги в науке = Section 5. The first steps in science |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/301845 |
ISBN: | 978-985-881-462-5 |
Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: | 2023. Лингвистика, лингводидактика, лингвокультурология: актуальные вопросы и перспективы развития |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
323-326.pdf | 480,17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.