Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/301845
Title: «Пищевые» фразеологизмы в различных языках
Other Titles: Food idioms in different languages / Y.Y. Kuzmich, N.V. Ushakova
Authors: Кузьмич, Я. Я.
Ушакова, Н. В.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Языкознание
ЭБ БГУ::ГРАМАДСКІЯ НАВУКІ::Мовазнаўства
ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Культура. Культурология
Issue Date: 2023
Publisher: Минск : БГУ
Citation: Лингвистика, лингводидактика, лингвокультурология: актуальные вопросы и перспективы развития : материалы VII Междунар. науч.-практ. конф., Минск, 16–17 марта 2023 г. / Белорус. гос. ун-т ; науч. ред. А. О. Долгова ; редкол.: О. А. Воробьева (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2023. – С. 323-326.
Abstract: В данной работе авторы пытаются выявить наиболее часть используемые продукты в «пищевых» фразеологизмах в английском, русском и белорусском языках, а также сравнить отличия и зависимость фразеологических оборотов от культуры страны
Abstract (in another language): In this work the authors try to identify the most commonly used products in «food» idioms in the English, Russian and Belarusian languages, as well as to compare the differences and dependence of phraseological units depending on the culture of the country
Description: Раздел 5. Первые шаги в науке = Section 5. The first steps in science
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/301845
ISBN: 978-985-881-462-5
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2023. Лингвистика, лингводидактика, лингвокультурология: актуальные вопросы и перспективы развития

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
323-326.pdf480,17 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.