Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/267862
Title: Пути повышения лояльности клиентов организации, оказывающей услуги
Other Titles: Ways to increase customer loyalty of the services providing organization / A. Yerafeyeva, M. Kovaleva
Authors: Ерофеева, О. Н.
Ковалёва, М. В.
Keywords: ЭБ БГУ::МЕЖОТРАСЛЕВЫЕ ПРОБЛЕМЫ::Организация и управление
Issue Date: 2021
Publisher: Минск : БГУ
Citation: Тенденции экономического развития в XXI веке : материалы III Междунар. науч. конф., Минск, 1 марта 2021 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: А. А. Королёва (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2021. – С. 632-635.
Abstract: На основе изучения подходов к определению лояльности и изложенных в литературе методов оценки лояльности клиентов, а также выполненного конкурентного анализа и анализа спроса на услуги конкретной организации авторами обоснованы мероприятия, включение которых в маркетинговую стратегию позволит повысить эффективность работы организации. В ходе исследования учтены шоки внешней среды, обусловленные влиянием пандемии covid-19. Разработанные меры могут использоваться в деятельности организаций, оказывающих услуги
Abstract (in another language): Based on the study of approaches to the definition of loyalty and the methods for assessing customer loyalty described in the literature, as well as the performed competitive analysis and analysis of the demand for the services of an organization, the authors substantiated measures, which will improve the efficiency of the organization. The study took into account external environmental shocks caused by the covid-19 pandemic. The developed measures can be used in the practice of organizations providing services
Description: Секция 4. Менеджмент XXI века: проблемы и перспективы развития
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/267862
ISBN: 978-985-881-220-1
Appears in Collections:2021. Тенденции экономического развития в XXI веке

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
632-635.pdf226,83 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.