Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/251649
Title: Основы биологического обеззараживания сахарной свеклы при хранении
Authors: Ануарбекова, С. С.
Монахова, Е. А.
Атабаева, Б. С.
Сабырхан, А. Ж.
Ермаханова, А. Б.
Keywords: ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Биология
Issue Date: Nov-2019
Publisher: Экоперспектива
Citation: Биотехнологии микроорганизмов : материалы Международной научно-практической конференции, Минск, Беларусь, 27-29 ноября 2019 г. / Белорус. гос. ун-т. - Минск: Экоперспектива , 2019 - С. 20-23
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/251649
ISBN: 978-985-469-723-9
Appears in Collections:2019. Биотехнологии микроорганизмов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BSU_proceedings_2019-21-24.pdf476,5 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.