Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/250853
Title: Технология коучинга как способ обучения и развития персонала в организации
Other Titles: Coaching technology as a method of learning and development staff in the organization / A. Lukyanets
Authors: Лукьянец, А. О.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Народное образование. Педагогика
ЭБ БГУ::МЕЖОТРАСЛЕВЫЕ ПРОБЛЕМЫ::Организация и управление
Issue Date: 2020
Publisher: Минск : Институт бизнеса БГУ
Citation: Бизнес. Образование. Экономика : Междунар. науч.-практ. конф., Минск, 2 апреля 2020 г. : сб. ст. В 2 ч. / редкол.: В. В. Манкевич (гл. ред.) [и др.]. – Минск : Институт бизнеса БГУ, 2020. – Ч. 2. – С. 353-356.
Abstract: Обоснованы условия и критерии оценки эффективности управления профессиональным развитием персонала, формирования трудовой мотивации и корпоративного поведения кадров в стиле коучинг, а именно – определение уровня «зрелости» личности работника, соответствие стиля управления характеру труда и управленческой культуре организации, компетенциям администрации, профессиональным навыкам и мотивации работника
Abstract (in another language): The paper substantiates the conditions and criteria for assessing the effectiveness of managing professional development of staff, the formation of labor motivation and corporate behavior of staff in the style of coaching, namely, determining the level of maturity of an employee’s personality, matching the management style with the nature of work and the organizational culture of the organization, administration competencies, and professional skills and employee motivation
Description: 8. Инновационные модели и технологии бизнес-образования
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/250853
ISBN: 978-985-7214-30-3 (общ.); 978-985-7214-32-7 (ч. 2)
Appears in Collections:2020. Бизнес. Образование. Экономика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
353-356.pdf814,78 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.