Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/228505
Title: | Песочный полуфабрикат со шротом калины обыкновенной - разработка требований к качеству и безопасности |
Other Titles: | Quality and Safety Requirements for the Semifinished Short Pastry Product with Oil Meal from Viburnum Berries / Karpukhina T. V. |
Authors: | Карпухина, Т. В. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Медицина и здравоохранение |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Минск : БГУ |
Citation: | Современные проблемы формирования здорового образа жизни студенческой молодежи : материалы II Международной научно-практической интернет-конференции, 10–12 апреля 2019 г., Минск, Беларусь / БГУ, Фак. социокультурных коммуникаций, Каф. экологии человека ; [редкол.: И. В. Пантюк (отв. ред.) и др.]. – Минск : БГУ, 2019 г. – С. 200-203. |
Abstract: | Разработана новая рецептура производства песочного полуфабриката с использованием шрота калины обыкновенной. В статье представлены основные требования к качеству и безопасности на песочный полуфабрикат со шротом калины обыкновенной: органолептические, физико-химические, микробиологические показатели, а также требования к сырью, используемому для производства песочного полуфабриката со шротом калины обыкновенной. |
Abstract (in another language): | A new recipe for the production of the semifinished short pastry product with oil meal from viburnum berries has been developed. The article presents the main requirements for quality and safety of the semifinished short pastry product with oil meal from viburnum berries: organoleptic, physico-chemical, microbiological indicators, and requirements for raw materials used for the production of the semifinished short pastry product with oil meal from viburnum berries. |
Description: | Секция 3. Внедрение и использование здоровьесберегающих технологий в образовательном процессе вуза и в жизнедеятельности студентов = Section 3. Introduction and use of health-saving technologies in the educational process of the university and in the life of students |
URI: | http://elib.bsu.by/handle/123456789/228505 |
Number, date deposit: | №007628062019, Деп. в БГУ 28.06.2019 |
Appears in Collections: | 2019. Современные проблемы формирования здорового образа жизни студенческой молодежи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
200-203.pdf | 239,09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.