Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/202660
Title: | Влияние продуктов питания, содержащих мак, на результаты химико-токсикологических испытаний/Аннотация к дипломной работе/ БГУ/ Химический факультет/ Кафедра аналитической химии/ научн. рук.: к.б.н. Походня Ю.Г. , к.х.н. Мельситова И.В. |
Authors: | Кульбацкий, Валерий Сергеевич |
Keywords: | ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Химия |
Issue Date: | 2018 |
Abstract: | Дипломная работа содержит 44 страницы, 6 рисунков, 9 таблиц, 23 литературных источника.Ключевые слова: морфин, газовая хроматография, массспетрометрия, мак, химико-токсикологические испытания. |
Abstract (in another language): | Graduate work contains 44 pages, 6 drawings, 9 tables, 23 literary sources. Key words: morphine, gas chromatography, mass-spetrometry, poppy seeds, chemical-toxicological tests. |
URI: | http://elib.bsu.by/handle/123456789/202660 |
Appears in Collections: | Химия (фармацевтическая деятельность). 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кульбацкий.pdf | 82,98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.