Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/101192
Title: Репрезентация концепта еда в китайской и русской культурах
Authors: Ян, Юй
Головня, А. И.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Языкознание
ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Культура. Культурология
Issue Date: 2014
Publisher: Минск: «Белорусский Дом печати»
Citation: Карповские научные чтения: сб. науч. ст. Вып. 8: в 2 ч. Ч. 2 / редкол.: А.И. Головня (отв. ред.) [и др.] – Минск: «Белорусский Дом печати», 2014. – С.154-162.
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/101192
ISBN: 978-985-6995-52-4 (ч. 2)
Appears in Collections:2014. Карповские научные чтения. Выпуск 8. Ч. 2

Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.