Просмотр Темы ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Пищевая промышленность
Результаты 4 - 13 из 109
< предыдущий
следующий >
Предварительный просмотр | Дата выпуска | Заглавие | Автор(ы) |
| 2020 | Influence of oligochitosans and highly molecular chitosan on Lactobacillus Bulgaricus cultivation | Shramko, M.I.; Lodygin, A.D.; Evdokimov, I.A.; Sushinskaya, N.V.; Kurchenko, V.P. |
| 2021 | Innovative approach to improving the competitiveness of the sugar industry in Kazakhstan | Yeginbayeva, А.; Karipova, A. |
| 2021 | International food security politics | Amusan, L. |
| 2022 | IT-технологии обеспечения прослеживаемости пищевой продукции в рамках концепции «Индустрия 4.0» | Куць, А. И.; Вербицкий, С. Б.; Бокова, С. Л.; Козаченко, О. Б.; Пацера, Н. Н. |
| 2023 | Key aspects and features of image formation and product promotion of the confectionery factory «Vitba» on the market of the Russian Federation | Ertman, A. Y.; Erofeeva, O. N. |
| 2021 | Milk and milk by products and alternative assessment methods | Lemiasheuski, V. O.; Özcan, M. M.; Ostrenko, K. S. |
| 2023 | SWOT-анализ внутренней и внешней среды ОАО «Могилевская фабрика мороженого» | Сокол, Д. В.; Климова, Л. А. |
| 2024 | The contemporary geography of craft beer production and on-site consumption in Minsk, Belarus | Bezruchonak, A.; Frul, E. |
| 2022 | The research of individual preferences for the consumption of edible salt by the population of Belarus and ways to enrich it with food ingredients important for human health | Danilevich, A.; Kravchenko, V.; Batyan, A. |
| 2022 | Актуальные вопросы определения эфиров пара-гидроксибензойной кислоты (парабенов) в пищевой продукции | Полянских, Е. И.; Андриевская, Е. В.; Федорова, Т. А.; Петрова, С. Ю. |