Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/335059
Title: Методические и технические аспекты разработки и применения интеллектуального контента
Other Titles: Methodical and technical aspects of the development and application of intelligent content / V. B. Taranchuk
Authors: Таранчук, В. Б.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Народное образование. Педагогика
Issue Date: 2025
Publisher: Минск : БГУ
Citation: Трансформация механико-математического и IT-образования в условиях цифровизации : материалы ІІ Междунар. науч.-практ. конф., Респ. Беларусь, Минск, 22–24 апр. 2025 г. В 2 ч. Ч. 1 / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: Н. В. Бровка (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2025. – С. 262-268.
Abstract: Обсуждаются методические и технические решения, вопросы интеграции средств LMS Moodle и системы Wolfram Mathematica при создании и сопровождении адаптивного интеллектуального контента, умной информационно-образовательной среды, применяемой при преподавании дисциплин компьютерного моделирования, когнитивной графики, интеллектуального анализа данных
Abstract (in another language): Methodical and technical solutions, issues of integration of LMS Moodle tools and the Wolfram Mathematica system in the creation and maintenance of adaptive intelligent content, an intelligent information and educational environment used in teaching the disciplines of computer modeling, cognitive graphics, and data mining are discussed
Description: Раздел IV. Технологии преподавания дисциплин компьютерной математики и моделирования в высших учебных заведениях
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/335059
ISBN: 978-985-881-796-1
978-985-881-797-8 (ч. 1)
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2025. Трансформация механико-математического и IT-образования в условиях цифровизации

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
262-268.pdf511,45 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.