Please use this identifier to cite or link to this item:
                
     
    https://elib.bsu.by/handle/123456789/328624| Title: | Leadership in the hospitality industry: the development of the Hilton Hotels empire | 
| Other Titles: | Лидерство в сфере гостиничного бизнеса: развитие империи отелей Hilton / A. Ю. Шавельская, А. И. Музыченко | 
| Authors: | Shavelskaya, А. Y. Muzychenko, A. I.  | 
| Keywords: | ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Внутренняя торговля. Туристско-экскурсионное обслуживание | 
| Issue Date: | 2024 | 
| Publisher: | Минск : БГУ | 
| Citation: | 81-я научная конференция студентов и аспирантов Белорусского государственного университета : материалы конф., Минск, 15–25 мая 2024 г. В 3 ч. Ч. 2 / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: А. В. Блохин (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2024. – С. 273-276. | 
| Abstract: | The article analyzes how Conrad Hilton allowed his company, Hilton Hotels & Resorts, to become a leader in the global hospitality industry. Reveals how determined expansion, innovative service concepts and an unwavering commitment to superior quality have helped set new standards in luxury, service and guest experience | 
| Abstract (in another language): | В статье анализируется, как Конрад Хилтон позволил своей компании Hilton Hotels & Resorts стать лидером в глобальной индустрии гостеприимства. Раскрывается, как решительная экспансия, инновационные концепции услуг и неизменная приверженность превосходному качеству помогли установить новые стандарты роскоши, сервиса и гостевого опыта | 
| Description: | Факультет международных отношений | 
| URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/328624 | 
| ISBN: | 978-985-881-663-6 978-985-881-705-3 (ч. 2)  | 
| Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess | 
| Appears in Collections: | 2024. Научная конференция студентов и аспирантов БГУ. В трех частях | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 273-276.pdf | 865,69 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

