Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/327160
Title: Теоретические аспекты причин неустойчивого финансового состояния организации и направлений его улучшения
Other Titles: Theoretical aspects of the reasons for the unstable financial condition of an organization and directions for its improvement / Wang Wencong, A. V. Verigo
Authors: Ван Вэньцун
Вериго, А. В.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки
ЭБ БГУ::МЕЖОТРАСЛЕВЫЕ ПРОБЛЕМЫ::Организация и управление
Issue Date: 2024
Publisher: Минск : БГУ
Citation: Банковский бизнес и финансовая экономика: глобальные тренды и перспективы развития : материалы IX Междунар. науч.-практ. конф. молодых ученых, магистрантов и аспирантов, Минск, 24 мая 2024 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: А. А. Королёва (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2024. – С. 292-294.
Abstract: В данной статье рассматриваются теоретические аспекты причин неустойчивого финансового состояния организации. Исследуются факторы, оказывающие влияние на финансовое состояние организации, а также возможные направления его улучшения. Изложены основные аспекты изменения национального законодательства в части критериев неплатежеспособности
Abstract (in another language): This article discusses the theoretical aspects of the reasons for the unstable financial condition of an organization. The factors influencing the financial condition of the organization, as well as possible directions for its improvement, are examined. The main aspects of changes in national legislation regarding insolvency criteria are outlined
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/327160
ISBN: 978-985-881-673-5
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2024. Банковский бизнес и финансовая экономика: глобальные тренды и перспективы развития

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
292-294.pdf530,93 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.