Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/325358
Title: Разработка и апробация программы развития гибких навыков коммуникации у будущих специалистов в сфере туризма и гостеприимства
Authors: Михеева, Е. А.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Психология
ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Народное образование. Педагогика
Issue Date: 2024
Publisher: Минск : РИВШ
Citation: «Вышэйшая школа» : навукова-метадычны і публіцыстычны часопіс. – 2024. – № 4. – С. 38-42.
Abstract: В статье представлена разработка и результаты апробации программы развития гибких навыков коммуникации у будущих специалистов в сфере туризма и гостеприимства. Основной целью исследования являлось аналитико-экспериментальное обоснование возможности формирования ключевых коммуникативных компетенций, необходимых для успешной профессиональной деятельности в данной области. Результаты апробации показали значительное улучшение показателей коммуникативных навыков участников программы, что подтверждается статистически значимыми различиями в показателях до и после ее прохождения.
Abstract (in another language): The article presents the development and results of the pilot program for enhancing soft communication skills in future professionals in the tourism and hospitality sector. The main objective of the study was an analytical and experimental substantiation of the possibility of forming key communication competencies necessary for successful professional activity in this field. The results of the pilot program demonstrated a significant improvement in the communication skills of the participants, confirmed by statistically significant differences in the indicators before and after its implementation.
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/325358
ISSN: 2076-4383
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2024, №4

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Михеева_ВШ_2024-4-038-041.pdf255,21 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.