Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/321786
Title: | Сфера моды и красоты как новый социальный институт |
Other Titles: | The sphere of fashion and beauty as a new social institute / I. P. Shybut, D. А. Kochneva |
Authors: | Шибут, И. П. Кочнева, Д. А. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Искусство. Искусствоведение ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Культура. Культурология |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Мінск : БДУ |
Citation: | Журналістыка – 2024: стан, праблемы і перспектывы : матэрыялы 26-й Міжнар. навук.-практ. канф., прысвеч. 80-годдзю фак. журналістыкі Беларус. дзярж. ун-та, Мінск, 14–15 лістап. 2024 г. / Беларус. дзярж. ун-т ; рэдкал.: а. в. Бяляеў (гал. рэд.) [i iнш.]. – Мінск : БДУ, 2024. – С. 637-640. |
Abstract: | В статье речь идет о современной сфере моды, которая представляет собой постоянно развивающееся поле смыслов и объектов. Будучи многогранным культурным явлением, мода не имеет однозначной и исчерпывающей трактовки. В зависимости от цели самого исследования, ученые рассматривают моду через призму социокультурных, экономических, искусствоведческих, аксиологических факторов |
Abstract (in another language): | The article deals with the modern sphere of fashion, which is a constantly evolving field of meanings and objects. Being a multifaceted cultural phenomenon, fashion does not have an unambiguous and comprehensive interpretation. Depending on the purpose of the research itself, scientists consider fashion through the prism of sociocultural, economic, art history, and axiological factors |
Description: | Раздзел VII. Глабальная прастора камунікацыі |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/321786 |
ISBN: | 978-985-881-676-6 |
Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: | 2024. Журналістыка – 2024: стан, праблемы і перспектывы |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
637-640.pdf | 333,66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.