Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/321783
Title: Основные направления белорусско-китайского культурного обмена
Other Titles: Main directions Belarusian-Chinese cultural exchange / Zhang Zuntian
Authors: Чжан Цзунтянь
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Массовая коммуникация. Журналистика. Средства массовой информации
ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Культура. Культурология
Issue Date: 2024
Publisher: Мінск : БДУ
Citation: Журналістыка – 2024: стан, праблемы і перспектывы : матэрыялы 26-й Міжнар. навук.-практ. канф., прысвеч. 80-годдзю фак. журналістыкі Беларус. дзярж. ун-та, Мінск, 14–15 лістап. 2024 г. / Беларус. дзярж. ун-т ; рэдкал.: а. в. Бяляеў (гал. рэд.) [i iнш.]. – Мінск : БДУ, 2024. – С. 625-628.
Abstract: Предметом рассмотрения являются основные направления белорусско-китайского культурного обмена в контексте стратегического партнерства двух государств. Влияние культурного обмена на развитие двусторонних отношений проявляется в укреплении взаимопонимания, стимулировании экономического и политического сотрудничества, а также продвижении национальных культур на международной арене
Abstract (in another language): The subject of consideration is the main directions of Belarusian-Chinese cultural exchange in the context of the strategic partnership of the two states. The influence of cultural exchange on the development of bilateral relations is manifested in strengthening mutual understanding, stimulating economic and political cooperation, as well as promoting national cultures in the international arena
Description: Раздзел VII. Глабальная прастора камунікацыі
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/321783
ISBN: 978-985-881-676-6
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2024. Журналістыка – 2024: стан, праблемы і перспектывы

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
625-628.pdf314,14 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.