Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/317876
Title: Выделение и характеристика Streptococcus salivarius subsp. thermophilus : аннотация дипломной работы / С. С. Я; БГУ, Биологический факультет, Кафедра микробиологии; науч. рук. Василенко С. Л.
Authors: Я, Синь Сюй
Keywords: ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Биология
Issue Date: 2024
Publisher: Минск: БГУ
Abstract: Цель: выделение и характеристика термофильных стрептококков из различных образцов: молока, кисломолочных продуктов, ферментированных овощей.
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/317876
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:Микробиология. 2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ya Sin Syuj_bio_annot.pdf160,96 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.