Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/317876
Title: | Выделение и характеристика Streptococcus salivarius subsp. thermophilus : аннотация дипломной работы / С. С. Я; БГУ, Биологический факультет, Кафедра микробиологии; науч. рук. Василенко С. Л. |
Authors: | Я, Синь Сюй |
Keywords: | ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Биология |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Минск: БГУ |
Abstract: | Цель: выделение и характеристика термофильных стрептококков из различных образцов: молока, кисломолочных продуктов, ферментированных овощей. |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/317876 |
Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: | Микробиология. 2024 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ya Sin Syuj_bio_annot.pdf | 160,96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.