Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/317725
Title: | Текущее состояние развития качества жизни населения Китая |
Other Titles: | The current state of development of the quality of life of the Chinese population / Pang Zihan, V. M. Karpenka |
Authors: | Пан Цзыхань Карпенко, В. М. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Демография |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Минск : БГУ |
Citation: | Тенденции экономического развития в XXI веке : материалы VІ Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 25-летию экон. фак. БГУ, Минск, 28–29 февр. 2024 г. В 2 ч. Ч. 2 / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: А. А. Королёва (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2024. – С. 106-108. |
Abstract: | За последние 40 лет реформ и открытости Китая, благодаря быстрому экономическому и социальному развитию и значительному укреплению всесторонней национальной мощи, уровень жизни городских и сельских жителей значительно повысился. Анализируя текущую ситуацию с качеством жизни китайского населения, делаются выводы и даются предложения |
Abstract (in another language): | Over the past 40 years of China's reform and opening up, with rapid economic and social development and the significant strengthening of comprehensive national strength, the living standards of urban and rural residents have improved significantly. Analyzing the current situation with the quality of life of the Chinese population, conclusions are drawn and suggestions are given |
Description: | Раздел 4. Менеджмент XXI века: проблемы и перспективы развития |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/317725 |
ISBN: | 978-985-881-588-2 (ч. 2) 978-985-881-589-9 |
Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: | 2024. Тенденции экономического развития в XXI веке |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
106-108.pdf | 251,5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.