Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/312815
Title: Разработка методики выявления и соотношения сортов арабика и робуста в товарных купажах кофе: аннотация к дипломной работе/В.А. Бусарова, БГУ, Химический факультет, Кафедра аналитической химии, научн. рук.: В.Р. Юрченко
Authors: Бусарова, Виктория Андреевна
Keywords: ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Химия
Issue Date: 17-Jun-2024
Abstract: Объем дипломной работы составляет 60 страниц. Работа включает 24 рисунка, 19 таблиц, 23 литературных источников и 7 приложений. Объект исследования: кофейная продукция. Предмет исследования: γ-бутиролактон и 3-метилбутановая кислота. Цель работы: установление процентного содержания сортов Арабики и Робусты в товарных смесях кофе.
Abstract (in another language): The volume of the graduate work is 60 pages. The work includes 24 figures, 19 tables, 23 references and 7 appendices. Object of the research: coffee products. Subject of the study: γ-butyrolactone and 3-methylbutanoic acid. Purpose of the work: to establish the percentage of Arabica and Robusta varieties in commercial coffee mixtures.
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/312815
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:Химия (фармацевтическая деятельность). 2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Реферат Бусарова.pdf133,13 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.