Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/312815
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бусарова, Виктория Андреевна | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-22T13:40:28Z | - |
dc.date.available | 2024-05-22T13:40:28Z | - |
dc.date.issued | 2024-06-17 | - |
dc.identifier.uri | https://elib.bsu.by/handle/123456789/312815 | - |
dc.description.abstract | Объем дипломной работы составляет 60 страниц. Работа включает 24 рисунка, 19 таблиц, 23 литературных источников и 7 приложений. Объект исследования: кофейная продукция. Предмет исследования: γ-бутиролактон и 3-метилбутановая кислота. Цель работы: установление процентного содержания сортов Арабики и Робусты в товарных смесях кофе. | ru |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | ru |
dc.subject | ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Химия | ru |
dc.title | Разработка методики выявления и соотношения сортов арабика и робуста в товарных купажах кофе: аннотация к дипломной работе/В.А. Бусарова, БГУ, Химический факультет, Кафедра аналитической химии, научн. рук.: В.Р. Юрченко | ru |
dc.type | annotation | ru |
dc.rights.license | CC BY 4.0 | ru |
dc.description.alternative | The volume of the graduate work is 60 pages. The work includes 24 figures, 19 tables, 23 references and 7 appendices. Object of the research: coffee products. Subject of the study: γ-butyrolactone and 3-methylbutanoic acid. Purpose of the work: to establish the percentage of Arabica and Robusta varieties in commercial coffee mixtures. | ru |
Appears in Collections: | Химия (фармацевтическая деятельность). 2024 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Реферат Бусарова.pdf | 133,13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.