Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/312815
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБусарова, Виктория Андреевна-
dc.date.accessioned2024-05-22T13:40:28Z-
dc.date.available2024-05-22T13:40:28Z-
dc.date.issued2024-06-17-
dc.identifier.urihttps://elib.bsu.by/handle/123456789/312815-
dc.description.abstractОбъем дипломной работы составляет 60 страниц. Работа включает 24 рисунка, 19 таблиц, 23 литературных источников и 7 приложений. Объект исследования: кофейная продукция. Предмет исследования: γ-бутиролактон и 3-метилбутановая кислота. Цель работы: установление процентного содержания сортов Арабики и Робусты в товарных смесях кофе.ru
dc.language.isoruru
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessru
dc.subjectЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Химияru
dc.titleРазработка методики выявления и соотношения сортов арабика и робуста в товарных купажах кофе: аннотация к дипломной работе/В.А. Бусарова, БГУ, Химический факультет, Кафедра аналитической химии, научн. рук.: В.Р. Юрченкоru
dc.typeannotationru
dc.rights.licenseCC BY 4.0ru
dc.description.alternativeThe volume of the graduate work is 60 pages. The work includes 24 figures, 19 tables, 23 references and 7 appendices. Object of the research: coffee products. Subject of the study: γ-butyrolactone and 3-methylbutanoic acid. Purpose of the work: to establish the percentage of Arabica and Robusta varieties in commercial coffee mixtures.ru
Appears in Collections:Химия (фармацевтическая деятельность). 2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Реферат Бусарова.pdf133,13 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.