Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/312811
Title: Разработка методики качественного и полуколичественного анализа образцов коньячной продукции на предмет выявления фальсификатов качества: аннотация к дипломной работе/Д.О. Давыдюк, БГУ, Химический факультет, Кафедра аналитической химии, научн. рук.: В.Р. Юрченко
Authors: Давыдюк, Дарья Олеговна
Keywords: ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Химия
Issue Date: 17-Jun-2024
Abstract: Цель работы: разработать методики качественного и полуколичественного анализа, позволяющие выявить фальсификаты качества образцов коньячной продукции.
Abstract (in another language): Objective: development of qualitative and semi-quantitative analysis techniques to identify counterfeit quality samples of cognac products. For the development of a method for identifying counterfeit quality samples of cognac products, sample preparation conditions were determined and optimal chromatography parameters were established.
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/312811
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:Химия (фармацевтическая деятельность). 2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Давыдюк Д.О..pdf118,73 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.