Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/309447
Title: Искусственный интеллект в современной культуре и образовании
Other Titles: Artificial intelligence in modern culture and education / E. R. Gorbik
Authors: Горбик, Е. Р.
Keywords: ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Кибернетика
ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Культура. Культурология
ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Народное образование. Педагогика
Issue Date: 2023
Publisher: Минск : БГУ
Citation: Цифровая трансформация – шаг в будущее : материалы IV Междунар. науч.-практ. конф. молодых ученых, Минск, 13 окт. 2023 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: И. А. Карачун (гл. ред.), А. А. Королёва, Б. Н. Паньшин. – Минск : БГУ, 2023. – С. 166-169.
Abstract: В данной статье приводится исследование на тему искусственного интеллекта, описывается его влияние на сферы деятельности человека. Проблемой объекта является выяснение того, как правильно работать и применять искусственный интеллект. Целью исследования является показать, как правильно использовать искусственный интеллект в культуре и образовании. В материале рассматриваются примеры применения искусственного интеллекта, его актуальность в современном мире
Abstract (in another language): This article presents a study on the topic of artificial intelligence, describes its impact on the spheres of human activity. The object's problem is figuring out how to work properly and apply artificial intelligence. The purpose of the study is to show how to properly use artificial intelligence in culture and education. The article discusses examples of the use of artificial intelligence, its relevance in the modern world
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/309447
ISBN: 978-985-881-547-9
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2023. Цифровая трансформация – шаг в будущее

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
166-169.pdf324,51 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.