Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/308234
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Wang, Huiyi | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-24T15:49:18Z | - |
dc.date.available | 2024-01-24T15:49:18Z | - |
dc.date.issued | 2023-09-30 | - |
dc.identifier.uri | https://elib.bsu.by/handle/123456789/308234 | - |
dc.description.abstract | The main goal of the research: Combined with the related practice cases of journalism, the production mechanism of this new media form is investigated. Finally, according to the research results of this paper, combined with the relevant theories of communication science, the problems existing in the content production and communication of mobile short video news are put forward, and the feasible suggestions on the development path of current mobile short video news are tried. | ru |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | Минск : БГУ | ru |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | ru |
dc.subject | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ | ru |
dc.title | Using News Short Videos on TikTok: a Comparison of Belarus and China : abstract of master's thesis / Wang Huiyi ; Belarusian State University, Faculty of Philosophy and Social Sciences, Department of Social Communication ; Scientific adviser: Igor V. Pinchuk | ru |
dc.title.alternative | Использование новостных коротких видео в Тик Ток: сравнение Беларуси и Китая: аннотация магистерской диссертации / Ван Хуэйи ; БГУ, факультет философии и социальных наук, кафедра социальных коммуникаций ; науч. рук. Пинчук И.В. | ru |
dc.type | annotation | ru |
dc.rights.license | CC BY 4.0 | ru |
Располагается в коллекциях: | 2023 |
Полный текст документа:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
WANG HUIYI ffsn an eng.pdf | 441,91 kB | Adobe PDF | Открыть | |
WANG HUIYI ffsn an ru.pdf | 451,07 kB | Adobe PDF | Открыть |
Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.