Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/299377
Title: Исследование антибактериальных свойств и ферментативной активности кордицепса : аннотация к дипломной работе / Алеся Олеговна Голец; МГЭИ им. А. Д. Сахарова БГУ, Факультет экологической медицины, Кафедра иммунологии; науч. рук. Н. В. Иконникова
Authors: Голец, Алеся Олеговна
Keywords: ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Медицина и здравоохранение
Issue Date: Jul-2023
Publisher: Минск : МГЭУ им. А. Д. Сахарова БГУ
Abstract: Цель работы: изучить антибактериальные свойства и ферментативную активность искусственно культивируемых грибов рода Cordyceps.
Abstract (in another language): Purpose of the work: to study the antibacterial properties and enzymatic activity of artificially cultivated fungi of the genus Cordyceps.
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/299377
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Голец А.О_аннотация.pdf119,84 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.