Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/299377
Title: | Исследование антибактериальных свойств и ферментативной активности кордицепса : аннотация к дипломной работе / Алеся Олеговна Голец; МГЭИ им. А. Д. Сахарова БГУ, Факультет экологической медицины, Кафедра иммунологии; науч. рук. Н. В. Иконникова |
Authors: | Голец, Алеся Олеговна |
Keywords: | ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Медицина и здравоохранение |
Issue Date: | Jul-2023 |
Publisher: | Минск : МГЭУ им. А. Д. Сахарова БГУ |
Abstract: | Цель работы: изучить антибактериальные свойства и ферментативную активность искусственно культивируемых грибов рода Cordyceps. |
Abstract (in another language): | Purpose of the work: to study the antibacterial properties and enzymatic activity of artificially cultivated fungi of the genus Cordyceps. |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/299377 |
Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: | 2023 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Голец А.О_аннотация.pdf | 119,84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.