Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/298575
Title: Изучение некоторых физико-химических свойств, антиоксидантной и антибактериальной активности эфирных масел лаванды, мяты перечной, грейпфрута, гвоздики: аннотация к дипломной работе/ Марта Антоновна Блюдник; БГУ; биологический факультет; кафедра биохимии; научный руководитель Новиков Дмитрий Алексеевич
Authors: Блюдник, Марта Антоновна
Keywords: ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ
Issue Date: 2023
Publisher: Минск: БГУ
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/298575
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:Биохимия. 2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Блюдник М.А. Диплом.pdf991,2 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.