Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/297026
Title: | Лечебное (диетическое) питание – функциональные и практические аспекты |
Other Titles: | Therapeutic (dietary) nutrition - functional and practical aspects |
Authors: | Милькаманович, В.К. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Психология |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Минск : Редакция журнала "Здравоохранение" Медицинские знания |
Citation: | Милькаманович, В. К. Лечебное (диетическое) питание – функциональные и практические аспекты / В.К. Милькаманович // Медицинские знания. – 2022. – № 6. – С.17-24. |
Abstract: | Восстановить утраченное здоровье можно лечебным или диетическим питанием , которое учитывает потребности организма в условиях болезни. Такое применение питания с лечебной целью называется диетотерапией. |
Abstract (in another language): | You can restore lost health with medical or dietary nutrition, which takes into account the needs of the body in conditions illness. This use of therapeutic nutrition goal is called diet therapy. |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/297026 |
Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: | Статьи факультета философии и социальных наук |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
126_Милькаманович, В. К. Лечебное (диетическое) питание – функциональные и практические аспекты.pdf | 228,76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.