Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/297026
Title: Лечебное (диетическое) питание – функциональные и практические аспекты
Other Titles: Therapeutic (dietary) nutrition - functional and practical aspects
Authors: Милькаманович, В.К.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Психология
Issue Date: 2022
Publisher: Минск : Редакция журнала "Здравоохранение" Медицинские знания
Citation: Милькаманович, В. К. Лечебное (диетическое) питание – функциональные и практические аспекты / В.К. Милькаманович // Медицинские знания. – 2022. – № 6. – С.17-24.
Abstract: Восстановить утраченное здоровье можно лечебным или диетическим питанием , которое учитывает потребности организма в условиях болезни. Такое применение питания с лечебной целью называется диетотерапией.
Abstract (in another language): You can restore lost health with medical or dietary nutrition, which takes into account the needs of the body in conditions illness. This use of therapeutic nutrition goal is called diet therapy.
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/297026
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:Статьи факультета философии и социальных наук

Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.