Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/280456
Title: | Исследование отношения студентов к современному образованию: белорусский опыт |
Other Titles: | Research of students' attitude to modern education / E. G. Churlei |
Authors: | Чурлей, Э. Г. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Народное образование. Педагогика ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Информатика |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Минск : БГУ |
Citation: | Тенденции экономического развития в XXI веке : материалы IV Междунар. науч.-практ. конф., Минск, 1 марта 2022 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: А. А. Королёва (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2022. – С. 595-597. |
Abstract: | Трансформационные процессы в образовании с учетом цифровизации неизбежны. Основой для построения обновленных подходов в образовательных программах могут служить маркетинговые исследования студенческой молодежи, позволяющие получить информацию о взглядах респондентов на собственное поколение, составляющие личностного роста и саморазвития, профессиональную среду и выбор учебного заведения |
Abstract (in another language): | Transformational processes in education, taking into account digitalization, are inevitable. The basis for building updated approaches in educational programs can be marketing research of student youth, which makes it possible to obtain information about the views of respondents on their own generation, the components of personal growth and self-development, the professional environment and the choice of an educational institution |
Description: | Секция 5. Цифровая трансформация в бизнесе, образовании и социальной сфере |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/280456 |
ISBN: | 978-985-881-271-3 |
Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: | 2022. Тенденции экономического развития в XXI веке |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
595-597.pdf | 304,16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.