Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/276393
Title: | Роль традиций питания в развитии агротуризма Беларуси |
Other Titles: | Role of food traditions in the development of agrotourism in Belarus / Novogrodski T.A. |
Authors: | Новогродский, Т. А. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Внутренняя торговля. Туристско-экскурсионное обслуживание ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Культура. Культурология |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Минск : БГУ |
Citation: | Агроэкотуризм в период современных вызовов: национальный опыт : материалы XII Нац. науч.-практ. конф. с междунар. участием, Респ. Беларусь, Минск, 25 нояб. 2021 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: Л. М. Гайдукевич (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2021. – С. 99-103. |
Abstract: | Рассмотрены основные структурные компоненты традиционной культуры питания белорусов. Подчеркивается влияние традиций питания на развитие агротуризма в Беларуси. Вместе с тем, агротуризм также оказывает влияние на развитие и популяризацию белорусской кухни. Обращено внимание на необходимость изучения традиций питания в различных историко-этнографических регионах Беларуси |
Abstract (in another language): | The main structural components of the traditional food culture of Belarusians are considered. The influence of food traditions on the development of agritourism in Belarus is emphasized. At the same time, agritourism also influences the development and popularization of Belarusian cuisine. Attention is drawn to the need to study food traditions in various historical and ethnographic regions of Belarus |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/276393 |
ISBN: | 978-985-881-241-6 |
Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: | 2021. Агроэкотуризм в период современных вызовов: национальный опыт |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
99-103.pdf | 314,66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.