Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/272574| Title: | Культурно-исторические традиции в формировании рациона питания иностранных студентов Сибирского федерального университета |
| Other Titles: | Cultural and historical traditions in the diet formation of the Siberian Federal University foreign students / G.V. Ivanova, O. Ya. Kolman, B.E. Kuralbay |
| Authors: | Иванова, Г. В. Кольман, О. Я. Куралбай, Б. Е. |
| Keywords: | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Народное образование. Педагогика ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Культура. Культурология |
| Issue Date: | 2021 |
| Publisher: | Минск : БГУ |
| Citation: | Современные проблемы формирования здорового образа жизни студенческой молодежи : материалы IV Международной научно-практической интернет-конференции, 7–8 октября 2021 г., Минск, Беларусь / БГУ, Фак. социокультурных коммуникаций, Каф. экологии человека ; [редкол.: И. В. Пантюк (отв. ред.) и др.]. – Минск : БГУ, 2021. – С. 54-61. |
| Abstract: | В статье изучено влияние культурно-исторических традиций на формирование рациона питания иностранных студентов Сибирского федерального университета. Выявлены особенности изменения пищевого режима и определено соотношение различных видов блюд и кулинарных изделий в рационах питания иностранных студентов 1 курса Института торговли и сферы услуг |
| Abstract (in another language): | The article studies the influence of cultural and historical traditions on the diet formation of the Siberian Federal University foreign students. The peculiarities of changes in diet were revealed and the ratio of various types of dishes and culinary products in the diets of the 1st year foreign students studying at the Institute of Trade and Services was determined |
| URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/272574 |
| Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
| Number, date deposit: | № 011618112021, Деп. в БГУ 18.11.2021 |
| Appears in Collections: | 2021. Современные проблемы формирования здорового образа жизни студенческой молодежи |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

