Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/270257
Title: Традиции питания как элемент этнокультурного наследия Беларуси
Other Titles: Food traditions as an element of ethnocultural heritage of Belarus
Authors: Новогродский, Тадеуш Антонович
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::История. Исторические науки
Issue Date: 2020
Publisher: Минск : БГУ
Citation: Этнокультурное наследие Беларуси и его использование в туризме : материалы международной научно-практической конференции, Минск, 17 октября 2019 г. / БГУ, Исторический фак., Каф. этнологии, музеологии и истории искусств ; редкол.: Т. А. Новогродский, И. В. Олюнина (отв. ред.). – Минск : БГУ, 2020. – С. 3-6.
Abstract: В статье рассматриваются традиции питания как элемент этнокультурного наследия, выделяются части традиционной культуры питания, описываются региональные особенности традиций питания белорусов.
Abstract (in another language): The article discusses food traditions as an element of ethnocultural heritage, identifies parts of the traditional food culture, describes the regional characteristics of the food traditions of Belarusians.
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/270257
Number, date deposit: №001218022020, Деп. в БГУ 18.02.2020
Appears in Collections:2019. Этнокультурное наследие Беларуси и его использование в туризме

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Novogrodsky Tadeusz Antonovich.pdf230,3 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.