Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/260003
Title: | Прынцыпы намінацыі страў у беларускай мове |
Authors: | Сюй Байлун |
Keywords: | ЭБ БГУ::ГРАМАДСКІЯ НАВУКІ::Мовазнаўства |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Минск : БГУ |
Citation: | 77-я научная конференция студентов и аспирантов Белорусского государственного университета [Электронный ресурс] : материалы конф. В 3 ч. Ч. 2, Минск, 11–22 мая 2020 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: В. Г. Сафонов (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2020. – С. 126-129. |
Abstract: | У артыкуле разглядаюцца прынцыпы намінацыі страў у беларускай мове на матэрыяле «Тлумачальнага слоўніка беларускай літаратурнай мовы» (2016). Зроблены высновы, што ў выяўленых назвах страў дамінантнымі з’яўляюцца два прынцыпы: галоўны спосаб прыгатавання стравы і галоўны інгрэдыент стравы |
Description: | Филологический факультет |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/260003 |
ISBN: | 978-985-881-077-1; 978-985-881-078-8 (ч. 2) |
Appears in Collections: | 2020. Научная конференция студентов и аспирантов БГУ. В трех частях |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
126-129.pdf | 575,62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.