Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/260003
Title: Прынцыпы намінацыі страў у беларускай мове
Authors: Сюй Байлун
Keywords: ЭБ БГУ::ГРАМАДСКІЯ НАВУКІ::Мовазнаўства
Issue Date: 2020
Publisher: Минск : БГУ
Citation: 77-я научная конференция студентов и аспирантов Белорусского государственного университета [Электронный ресурс] : материалы конф. В 3 ч. Ч. 2, Минск, 11–22 мая 2020 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: В. Г. Сафонов (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2020. – С. 126-129.
Abstract: У артыкуле разглядаюцца прынцыпы намінацыі страў у беларускай мове на матэрыяле «Тлумачальнага слоўніка беларускай літаратурнай мовы» (2016). Зроблены высновы, што ў выяўленых назвах страў дамінантнымі з’яўляюцца два прынцыпы: галоўны спосаб прыгатавання стравы і галоўны інгрэдыент стравы
Description: Филологический факультет
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/260003
ISBN: 978-985-881-077-1; 978-985-881-078-8 (ч. 2)
Appears in Collections:2020. Научная конференция студентов и аспирантов БГУ. В трех частях

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
126-129.pdf575,62 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.