Logo BSU

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ: https://elib.bsu.by/handle/123456789/260003
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСюй Байлун
dc.date.accessioned2021-05-25T13:21:13Z-
dc.date.available2021-05-25T13:21:13Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.citation77-я научная конференция студентов и аспирантов Белорусского государственного университета [Электронный ресурс] : материалы конф. В 3 ч. Ч. 2, Минск, 11–22 мая 2020 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: В. Г. Сафонов (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2020. – С. 126-129.
dc.identifier.isbn978-985-881-077-1; 978-985-881-078-8 (ч. 2)
dc.identifier.urihttps://elib.bsu.by/handle/123456789/260003-
dc.descriptionФилологический факультет
dc.description.abstractУ артыкуле разглядаюцца прынцыпы намінацыі страў у беларускай мове на матэрыяле «Тлумачальнага слоўніка беларускай літаратурнай мовы» (2016). Зроблены высновы, што ў выяўленых назвах страў дамінантнымі з’яўляюцца два прынцыпы: галоўны спосаб прыгатавання стравы і галоўны інгрэдыент стравы
dc.language.isobel
dc.publisherМинск : БГУ
dc.subjectЭБ БГУ::ГРАМАДСКІЯ НАВУКІ::Мовазнаўства
dc.titleПрынцыпы намінацыі страў у беларускай мове
dc.typeconference paper
Располагается в коллекциях:2020. Научная конференция студентов и аспирантов БГУ. В трех частях

Полный текст документа:
Файл Описание РазмерФормат 
126-129.pdf575,62 kBAdobe PDFОткрыть
Показать базовое описание документа Статистика Google Scholar



Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.