Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/260003
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сюй Байлун | |
dc.date.accessioned | 2021-05-25T13:21:13Z | - |
dc.date.available | 2021-05-25T13:21:13Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | 77-я научная конференция студентов и аспирантов Белорусского государственного университета [Электронный ресурс] : материалы конф. В 3 ч. Ч. 2, Минск, 11–22 мая 2020 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: В. Г. Сафонов (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2020. – С. 126-129. | |
dc.identifier.isbn | 978-985-881-077-1; 978-985-881-078-8 (ч. 2) | |
dc.identifier.uri | https://elib.bsu.by/handle/123456789/260003 | - |
dc.description | Филологический факультет | |
dc.description.abstract | У артыкуле разглядаюцца прынцыпы намінацыі страў у беларускай мове на матэрыяле «Тлумачальнага слоўніка беларускай літаратурнай мовы» (2016). Зроблены высновы, што ў выяўленых назвах страў дамінантнымі з’яўляюцца два прынцыпы: галоўны спосаб прыгатавання стравы і галоўны інгрэдыент стравы | |
dc.language.iso | bel | |
dc.publisher | Минск : БГУ | |
dc.subject | ЭБ БГУ::ГРАМАДСКІЯ НАВУКІ::Мовазнаўства | |
dc.title | Прынцыпы намінацыі страў у беларускай мове | |
dc.type | conference paper | |
Располагается в коллекциях: | 2020. Научная конференция студентов и аспирантов БГУ. В трех частях |
Полный текст документа:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
126-129.pdf | 575,62 kB | Adobe PDF | Открыть |
Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.