Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/242527
Title: | Формирование коммуникативной компетентности выпускника УО экономического профиля в процессе обучения иностранному языку |
Other Titles: | Formation of communicative competence of graduates of economic educational institutions in the process of learning a foreign language / E. G. Salikova, R. A. Plavinski |
Authors: | Саликова, Е. Г. Плавинский, Р. А. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Языкознание ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Народное образование. Педагогика |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Минск : БГУ |
Citation: | Иностранные языки: инновации, перспективы исследования и преподавания [Электронный ресурс] : материалы III Междунар. науч.-практ. конф., Респ. Беларусь, Минск, 26–27 марта 2020 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: Е. А. Пригодич (отв. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2020. – С. 580-583. |
Abstract: | Искусство делового общения является показателем профессионализма и культуры специалистов экономической сферы. Приобщение студентов к культуре в процессе обучения иностранному языку формирует коммуникативную компетентность: коммуникативные способности, знания, умения и навыки, чувственный и социальный опыт в сфере делового общения. |
Abstract (in another language): | The art of business communication is an indicator of the professionalism and culture of specialists in the economic sphere. Introducing students to culture in the process of learning a foreign language forms a communicative competence: communicative ability, knowledge and skills, sensual and social experience in the field of business communication. |
Description: | Раздел 4. Лингвистические аспекты межкультурной коммуникации |
URI: | http://elib.bsu.by/handle/123456789/242527 |
ISBN: | 978-985-566-933-4 |
Appears in Collections: | 2020. Иностранные языки: инновации, перспективы исследования и преподавания |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
580-583.pdf | 317,02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.