Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/242486
Title: КРАХМАЛЫ РАЗЛИЧНОГО ПРОИСХОЖДЕНИЯ КАК ОСНОВА БИОРАЗЛАГАЕМОЙ УПАКОВКИ ДЛЯ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ
Other Titles: STARCHES OF VARIOUS ORIGIN AS A BASIS FOR BIODEGRADABLE FOOD PACKAGING
Authors: Савицкая, Татьяна
Кимленко, Ирина
Макаревич, Светлана
Цыганкова, Надежда
Гриншпан, Дмитрий
Тран Дай Лам
Фам Тхи Лан
Рубицка, Ига Кристина
Keywords: ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Биология
Issue Date: 2020
Publisher: Минск, БГУ
Citation: Женщины-ученые Беларуси и Польши : материалы международной научно-практической конференции, Минск, 26 марта 2020 г. / БГУ ; [редкол.: И. В. Казакова, И. В.Олюнина (отв. ред.)]. Минск : БГУ, 2020. С.229-234.
Abstract: Изучены физико-механические и термические свойства пленок на основе двух видов крахмала: картофельного и тапиокового, потенциально пригодных для получения съедобных пленок и покрытий.
Abstract (in another language): The physicomechanical and thermal properties of films based on two types of starch: potato and tapioca potentially suitable for edible films and coatings were studied.
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/242486
Appears in Collections:2020. Женщины-ученые Беларуси и Польши

Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.