Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/226045
Title: Анализ витаминов группы в в дрожжах и продуктах их переработки методом ВЭЖХ / Аннотация к дипломной работе/ БГУ/ Химический факультет/ Кафедра аналитической химии/ научн. рук. к.х.н. . Чернявский Е.А
Authors: Огородников, Владислав Эдуардович
Keywords: ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Химия
Issue Date: Jun-2019
Abstract: Структура: 72 страниц, 33 рисунка, 16 таблиц, 9 формул Ключевые слова: витамины, дрожжи, фолиевая кислота, количественное определение, ВЭЖХ, валидация. Цель работы: разработка эффективного метода количественного определения фолиевой кислоты в дрожжах и продуктах их переработки.
Abstract (in another language): Structure: 72 pages, 33 figures, 16 tables, 9 formulas. Key words: vitamins, yeast, folic acid, quantitative determination, HPLC, validation. Objective: to develop an effective method for the quantitative determination of folic acid in yeast and products of their processing.
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/226045
Appears in Collections:Химия (фармацевтическая деятельность). 2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ogorodnikov.pdf85,23 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.