Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/226045
Title: | Анализ витаминов группы в в дрожжах и продуктах их переработки методом ВЭЖХ / Аннотация к дипломной работе/ БГУ/ Химический факультет/ Кафедра аналитической химии/ научн. рук. к.х.н. . Чернявский Е.А |
Authors: | Огородников, Владислав Эдуардович |
Keywords: | ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Химия |
Issue Date: | Jun-2019 |
Abstract: | Структура: 72 страниц, 33 рисунка, 16 таблиц, 9 формул Ключевые слова: витамины, дрожжи, фолиевая кислота, количественное определение, ВЭЖХ, валидация. Цель работы: разработка эффективного метода количественного определения фолиевой кислоты в дрожжах и продуктах их переработки. |
Abstract (in another language): | Structure: 72 pages, 33 figures, 16 tables, 9 formulas. Key words: vitamins, yeast, folic acid, quantitative determination, HPLC, validation. Objective: to develop an effective method for the quantitative determination of folic acid in yeast and products of their processing. |
URI: | http://elib.bsu.by/handle/123456789/226045 |
Appears in Collections: | Химия (фармацевтическая деятельность). 2019 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ogorodnikov.pdf | 85,23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.