Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/225545
Title: | Влияние ферментных препаратов на качество продукции и рентабельность производства пищевых яиц |
Authors: | Старовойтов, Д. П. Шульга, Л. В. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Минск : Изд. центр БГУ |
Citation: | Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2013" / редкол. : А. И. Жук (пред.) [и др.]. - Минск : Изд. центр БГУ, 2014. - С. 260-261. |
Abstract: | Application of a multienzimny fermental preparation in doses 0,3; 0,5 and 0,7 g/kg of compound feed promoted increase of profitability of production of eggs in comparison with control group on 1,8 items; 1,7 and 1,5 items respectively |
URI: | http://elib.bsu.by/handle/123456789/225545 |
ISBN: | 978-985-553-227-0 |
Appears in Collections: | Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2013" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
260-261.pdf | 360,94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.